fbpx

soft supermarket ana maria

Situat Caracal S.C. CERES COM S.R.L infiintata în 1996, este o firma ce isi desfasoara activitatea în domeniul comertului cu amanuntul. In spatele brandului „ANA MARIA MARKET” se regaseste un colectiv tanar, generator de idei noi, constructive, aflat în permanenta interactiune si avand ca scop satisfacerea cerintelor clientilor prin serviciile zilnice de calitate prestate în folosul acestora. Acest lucru este posibil gratie calificarii, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru, precum si datorita practicilor de negociere orientate spre satisfacerea cerintelor clientului.in cartierul Steaua magazinul Mad Market pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse la cele mai bune preturi.

Instaland programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail munca angajatilor dar si a managerilor a fost simplificata.

Pentru a nu lasa clientii sa astepte au fost instalatea 3 sisteme de vanzare conectate la casele de marcat, iar pentru gestionarea stocurilor, pentru receptia marfii, facturare si verificari diverse situatii a fost instalat in birou 3 calculatorare si 3 terminale mobile

Au fost eliminate erorile la operarea pe casa de marcat si zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor.

Pentru mai multe detalii nu ezita să ne contactezi

Distribuie această postare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
POB Soft by Mihai Mandu

POB Soft by Mihai Mandu

Sunt Mihai Mandu, producător și dezvoltator de programe de gestiune, vânzare și contabilitate primară.
Din 2014 am ajutat peste 600 firme să-și îmbunătățească procesele din cadrul societății

Vezi mai mulți clienți

Open chat
Salut,
hai sa discoutam un pic despre afacerea ta si cum te putem ajuta