fbpx

Politică de confindențialitate

SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL, în calitate de proprietar si autor al www.pobsoft.ro respectă caracterul privat si securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site, fiind înregistrata sub nr. 27156/14.01.2013 in Registrul de evidenta a prelucrărilor de date cu caracter personal ținut de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizezi. În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12);
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

 

Orice informație furnizată va fi considerată și va reprezenta consimțământul tău expres ca datele personale să fie folosite de SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL în conformitate cu scopurile menționate mai jos. Daca nu dorești ca datele să fie colectate te rugăm sa nu ni le furnizezi.

Scopul colectării datelor personale este pentru a putea fi utilizate de către SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise(SMS) sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare și pentru realizarea de rapoarte statistice. Datele tale personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități in drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate in baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL se angajează in fata clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și SC POINT OF BUSINES SOFTWARE SRL.

SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL se obligă să respecte drepturile tale conferite de Legea 677/2001, iar la cerere ta la adresa Str Textilistului, Nr 14, Bl G7, Sc A, Ap 17, Slatina, Jud Olt, Romania sau prin email către office@pobsoft.ro se obligă:

  • să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
  • sa înceteze prelucrarea datelor tale personale.

 

SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de buna-credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozițiile legale. Colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.pobsoft.ro implică efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.pobsoft.ro și necesită furnizarea informațiilor solicitate și marcate a fi obligatorii, inclusiv a datelor cu caracter personal. Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.pobsoft.ro în următoarele scopuri:

  • facturarea produselor si a serviciilor comandate de tine;
  • asigurarea livrării produselor si serviciilor comandate.

 

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite instituțiilor abilitate fără consimțământul tău în caz de litigii/dispute privind fraudele. Utilizarea datelor statistice și a datelor anonime SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizarea de rapoarte si analize;
  • realizarea de informări in scopuri proprii;
  • publicarea, promovarea, ofertarea serviciilor oferite de SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL.
Open chat
Salut,
hai sa discoutam un pic despre afacerea ta si cum te putem ajuta