Program Gestiune Magazin – POB Soft Retail.

POB Soft Retail este un program de gestiune si de vanzare prin scanarea codurilor de bare pentru magazine, ce simplifica munca managerilor si a angajatilor

Instalarea unui program de gestiune si vanzare in magazin elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar cel mai important tine stocul sub control.

imagine-pob-soft-retail-800x800

Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.

Indiferent de tipul de magazin pe care il gestionati: magazin alimentar, magazin marochinarie, magazin 1001 articole, magazin electrice si constructii, magazin tutungerie, magazin fitosanitare sau farmacie veterinara, POB Soft Retail este solutia ideala.

POB Soft Retail – Caracteristici

POB Soft Retail – Aspect

Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

POB Retail

este conceput pentru a minimiza erorile umane si pentru a optimiza fluxul vanzarilor prin intermediul unor functii precum:

Nu mai este nevoie sa reti sutele de coduri ale produselor. Adauga produsele in aplicatia software POB Retail si aceasta va transmite informatiile catre casa de marcat.
Atat de simplu! Scaneaza codul de bare al produsului vandut si acesta se adauga pe bon.
Produsul nu are cod de bare? Nu-i problema! Daca sti cum se numeste cautal dupa denumire.
Ai in magazin produse fara cod de bare precum: patiserie, fructe, legume, mezeluri etc. Adaugale pe bon prin identificarea pe baza pozei

POB Backoffice

este un modul de management care are capacitatea de a retine, organiza si planifica resursele si activitatile dumneavoastra prin:

Elimina zecile de minute petrecute la receptia marfii.
Vizualizare detaliata a vanzarilor in functie de vanzator, gestiune, grupa, subgrupa, furnizor, produs. Vizualizare rapoarte statistice precum: fisa furnizor, traseul produselor, raport de gestiune, fisa de magazie. Fisa furnizor sau client

POB Server faciliteaza interconectarea celorlalte doua module POB Soft Retail si POB Soft Backoffice si asigura securitatea informatiilor stocate in baza de date.

Prezentare Video a modului de vanzare cu programul de gestiune POB Soft Retail

Program gestiune magazin – POB Soft Retail prezentare video partea 1.

Program gestiune magazin – POB Soft Retail prezentare video partea 2.