fbpx

Termeni și condiții

Dacă folosești site-ul www.pobsoft.ro trebuie să citești și să fi de acord cu termenii si condițiile de mai jos. SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând aceste prevederi, fără o notificare prealabila.

SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL SRL este înscrisa în Registrul Comerțului cu nr. J28/832/2016, având sediul social in Slatina, Str. Textilistului, Nr 14, Bl G7, Sc A, Ap 17, telefon 0766445565 si email office@pobsoft.ro. Codul de identificare fiscală al societății noastre este 36849440.

Informații personale

Ești de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Pe de altă parte, persoanele care nu se înregistrează, comandând fără înregistrare, trebuie să ofere informațiile corecte, exacte si complete. Optând pentru înregistrare, te este de acord să ne furnizezi corect numele, adresa si alte informații utile. Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale, ești responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Dacă vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau desființa contul.

Securitatea datelor personale

 

Datele tale personale vor fi utilizate de către SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL pentru confirmarea comenzilor și livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL, iar dacă vei solicita, vor fi utilizate și pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise(SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidențialitate.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor cu drept de retur. Pentru mai multe detalii vezi politică de returnare și renunțare.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului www.pobsoft.ro sau de a afecta www.pobsoft.ro performantele serverului pe care rulează site-ul www.pobsoft.ro , va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului www.pobsoft.ro și va pune in mișcare cercetarea legală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Prețuri

 

Prețurile produselor prezentate în site sunt exprimate în lei și nu conțin TVA, societatea noastră fiind neplătitoare de TVA. Prețul de achiziție al produselor prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul efectuării comenzii.

Termenul de valabilitate al prețurilor și ofertei este cel menționat pe site-ul www.pobsoft.ro . În lipsa unei mențiuni, prețurile pot fi oricând modificate. De asemenea, prețurile pot suferi modificări zilnice, în funcție și de evoluția cursului valutar anunțat de Banca Națională a României.

Toată oferta și toate promoțiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

Livrarea produselor

 

SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clienților.

Livrarea pe teritoriul României este contra cost și cade în sarcina clientului. Pentru mai multe detalii despre vezi livrarea produselor

SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL își rezervă dreptul sa întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL care includ: indisponibilitatea la producător, acțiuni guvernamentale, impedimente de forta majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.

SC POINT OF BUSINESS SOFTWARE SRL își rezerva dreptul de a anula o comandă în cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse greșit în baza de date, sau afișate greșit, livrarea nefiind încă efectuata.

Plata produselor

 

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se efectueaza exclusiv la livrarea produselor.

Continuarea folosirii site-ului www.pobsoft.ro presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.

Open chat
Salut,
hai sa discoutam un pic despre afacerea ta si cum te putem ajuta