TERMENI SI CONDITII

1. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE CATRE UTILIZATORI

Mandu Mihai Constantin II (denumit furnizor) comercializeaza sistemul informatic (software) POB Soft si alte servicii conexe, inclusiv actualizari, back-up, suport si consultanta, explicatii, lansari de noi versiuni, noi module folosind instrumente (denumite colectiv “solutii software”) utilizatorilor persoana fizica sau juridica ( denumiti “beneficiari”), sub rezerva respectarii unor termeni, conditii si observatii inscrise in prezentul contract, precum si în orice alt acord scris între furnizor si beneficiar.
În plus, atunci când se utilizeaza orice alt serviciu special, utilizatorii sunt supusi si acestor norme aplicabile, postate la astfel de servicii, care pot contine termeni si conditii în plus fata de cele cuprinse în aceste Conditii de utilizare.

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE Termenii si Conditiile de utilizare a serviciilor. POB Soft. UTILIZAREA oricarui serviciu POB Soft inseamna acordul dumneavoastra cu privire la Termeni.

Acesti Termeni si conditii de utilizare a sistemului POB Soft sunt în vigoare de la data de 02.12.2014. Ne rezervam în mod expres dreptul de a modifica periodic acesti Termeni de Utilizare, fara a anunta utilizatorii în prealabil, ci dupa modificarea Termenilor, prin corespondenta, in format letric sau electronic.

2. GENERALITATI

Acest acord de licenta este reglementat de legislatia Romaniei. Daca oricare dintre prevederile acestui acord de licenta s-ar dovedi ilegala, nula sau, pentru oricare motiv, inaplicabila, atunci nu vor fi afectate validitatea sau aplicarea celorlalte prevederi ale sale. Prezentul acord de licenta constituie formularea completa a acordului dintre furnizor si beneficiar si inlocuieste si anuleaza orice propunere sau comunicari prealabile, scrise sau orale, referitoare la continutul acestui acord de licenta. Acest acord poate fi modificat doar de o anexa care insoteste acest acord sau de un document scris care a fost semnat atat de beneficiar cat si de furnizor. Acest acord a fost scris in limba romana si nu poate fi tradus sau interpretat in nicio alta limba. Preturile, costurile si taxele pentru utilizarea POB Soft pot fi modificate fara ca dumneavoastra sa fiti informat. Aceasta prevedere nu se aplica si celor care au cumparat deja o licenta pentru POB Soft.

3. DREPTURI DE AUTOR

POB Soft este protejat de conventiile internationale si de legislatia Romaniei referitoare la dreptul de autor, precum si de prevederile comerciale internationale. Sistemul informatic POB Soft este proprietatea exclusiva a furnizorului. Mandu Mihai Constantin II nu vinde (cedeaza) nici un drept asupra programului, ci acorda beneficiarului doar dreptul de a folosi acest program in conformitate cu termenii acestui contract. Furnizorul pastreaza dreptul de autor si de proprietate asupra programului, indiferent de forma sau suportul in sau pe care acesta exista. Este interzisa modificarea, adaptarea, traducerea, reproiectarea, dezasamblarea, decompilarea, sau crearea de produse derivate pe baza acestui program.

4. UTILIZAREA PROGRAMULUI

5. DREPTURILE SI OBLIGATIILE PARTILOR

5.1 Beneficiarul nu are dreptul de a folosi POB Soft pentru nici un scop care este în afara legii sau este interzis prin regulile stipulate în acest acord.

5.2 In cazult depistarii eventualelor erori, beneficiarul se obliga sa le comunice furnizorului in timp util, iar acesta este obligat sa le remedieze intr-un timp cat mai scurt posibil.

5.3 Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va suporta eventualele pagube (fie ele si materiale) datorita functionarii necorespunzatoare a produselor/serviciilor software furnizate catre beneficiar.

5.4 Furnizorul se obliga sa pastreze confidentialitatea tuturor informatiilor primite de la utilizator conform legislatiei in vigoare. Informatiile primite de la utilizator nu vor fi divulgate catre terti.

6. ACORDAREA DE SUPORT

Furnizorul ofera asistenta tehnica prin e-mail in limita timpului disponibil. Acest acord de licenta confera utilizatorului care a cumparat o licenta de activare dreptul la asistenta tehnica prin e-mail. Asistenta tehnica include si se limiteaza la nefunctionalitati ale sistemului infrormatic POB Soft instalat pe un sistem care respecta cerintele de sistem descrise la punctul 11 din cadrul acestui acord. Furnizorul decide daca ofera suport tehnic in probleme care nu implica nefunctionalitati ale POB Soft. Pentru acordarea de suport tehnic ce implica corecturi in baza de date a POB Soft instalat pe calculatoarele utilizatorului acesta se obliga sa ofere furnizorului toate informatiile si fisierele cerute de acestia pentru a efectua operatiunea de corectare.

7. RESTRICTII

Programul in varianta complet functionala poate fi instalat si utilizat doar de catre posesorul codului de inregistrare, pe un singur calculator. Copierea programului inregistrat in orice fel, sau distribuirea impreuna cu un cod de inregistrare (sau generator de coduri de inregistrare) este in mod expres interzisa. Orice incalcare a dreptului de autor care a fost incurajata sau cauzata prin nerespectarea acestor termeni ai contractului de licenta, inclusiv instrainarea codului de inregistrare, atrage dupa sine raspunderea legala a POSESORULUI LICENTEI.

8. DURATA

Prezentul acord de licenta intra in vigoare de la data instalarii programului POB Soft si dureaza pana la data cand acordul va fi reziliat sau cand furnizorul nu va mai avea drepturi asupra programului POB Soft. Rezilierea se face din partea beneficiarului prin distrugerea tuturor copiilor programului. Orice incalcare din partea beneficiarului a prevederilor acestui Acord de Licenta va indreptati furnizorul sa rezilieze in mod automat prezenta licenta fara notificarea prealabila. In caz de reziliere, aveti obligatia sa distrugeti toate copiile programului (inclusiv toate partile sale modificate sau fuzionate, sub oricare forma).

9. GARANTIE LIMITATA

Furnizorul nu asigura, garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru efectele folosirii programului. Furnizorul nu garanteaza ca POB Soft va functiona in prezent si in viitor pe alte sisteme decat cele descrise la punctul 11 din cadrul acestui acord. Totodata furnizorul nu garanteaza ca POB Soft va indeplini cerintele dumneavoastra.
Furnizorul nu va raspunde sub nicio forma pentru documentele emise cu POB Soft si pentru urmarile utilizarii programului. Este in totalitate raspunderea beneficiarului asupra integritatii si corectitudinii atat a documentelor emise cu POB Soft cat si a informatiilor din baza de date a programului de la orice moment.
Este in totalitate raspunderea beneficiarului asupra corectitudinii stocurilor sale atat in POB Soft cat si fizic si furnizorul nu va raspunde pentru niciun fel de neconcordanta in gestiunile beneficiarului.

10. RAMBURSAREA PAGUBELOR

10.1 Furnizorul nu va putea in nici un caz sa fie raspunzator pentru nici un fel de daune, inclusiv pierderi de date, daune accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a programului, din incapacitatea de a folosi programul sau documentatia, sau din modul in care folositi programul sau documentatia, decat in limita sumei achitate catre furnizor pentru licentele sistemului informatic POB Soft cumparate, chiar daca furnizorul fost prevenit de eventualitatea unor astfel de daune.

10.2 Furnizorul nu raspunde pentru o eventuala inconsistenta a datelor rezultate ca urmare a procesarii datelor de intrare prin sistemul nformatic POB Soft. Deoarece programul asigura rapoartele necesare verificarii consistentei datelor, este de datoria utilizatorului de program sa faca verificarile si corecturile de date.

11. CERINTE MINIME DE SISTEM

PROCESOR INTEL CU O FRECVENTA DE 1200 MHZ, 1024 MB RAM, SISTEM DE OPERARE: Windows 7/8/10 , 1 GB SPATIU LIBER PE DISC