Plasare comanda

Cum comand

Plasarea comenzii se poate face foarte usor in mai multe feluri.

Online

Comanda online pe www.pobsoft.ro se poate face in doua feluri: 1. fara intregistrare pe www.pobsoft.ro Nu este necesara inregistrarea pe site-ul nostru! Poti comanda si fara a avea un cont valid. Totusi pentru validarea unei comenzi, facturare si expeditie, este necesara completarea datelor personale. 2. cu inregistrare pe www.pobsoft.ro – acest pas trebuie parcurs doar o singura data; – completati-va datele personale in formularul de inregistrare (Register); – odata ce contul tau devine activ poti achizitiona produse doar folosind casuta Login (unde trebuie comepletate in ordinea care urmeaza: adresa de e-mail si parola).

Telefonic sau e-mail

In cazul in care nu doresti sa comanzi online, trimite-ne comanda ta la adresa de e-mail office@pobsoft.ro, sau printr-un apel la numarul de telefon 0766.44.55.65

Alegi produsele

– pentru a indetifica un produs, poti parcurge categoriile de deasupra paginii sau poti folosii casuta de cautare din partea superioara a site-ului; – ai identificat produsul dorit? Apasa butonul Pune in cos! – in cazul in care ai pus tot ce iti doresti in cosul de produse, mergi mai departe spre CASA.

Stabilesti ultimele detalii

– in acest ultim pas stabilesti modalitatea de plata (plata la livrare sau transfer bancar) si tipul livrarii (URGENT CURIER, DPD, FAN COURIER sau POSTA ROMANA).

Primesti confirmarea comenzii

– in aproximativ 15 minute de la stabilirea comenzii, vei primii confirmarea pe mail, iar in 24h vei fi contactat telefonic pentru a confirma comanda facuta.

Ridicare comanda

Cum primesti produsele?

Solutii Software

– dupa achitarea facturii primite pe e-mail, vei fi contactat de un reprezentant POB Soft pentru a stabili detaliile pentru instalarea programului. Instalarea programului se poate face: prin intermediul internetului (remote), la fata locului daca avem reprezentant POB Soft in zona ta sau la fata locului contra cost.

Solutii Hardware

– lucram cu cei mai buni! De aceea am ales FAN COURIER Tarife de livrare pentru comanda dumneavoastra – 16 ron + TVA pentru coletele cu o greutate pana intr-un kg si in zona de acoperire Fan Courier. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0.8 lei/kg + TVA la fel si kilometrii exteriori localitatii unde Fan Courier are punct de lucru cu 0.8 lei/km. Localitatile unde Fan Courier are acoperire, creste in fiecare zi. Poti vedea lista localitatilor cu acoperire si fara kilometri suplimentari dand click aici. – DPD este pariul nostru! Cu un pret de 13,32 in peste 2500 localitati pentru primul kilogram si un cost aditional de 0.7 lei/kg suplimentar, DPD ofera servicii de calitate la un cost foarte bun! – oriunde in tara prin POSTA ROMANA – costul livrarii este fix, respectiv 11 lei Tarifele sunt pentru primul kilogram, la o greutate mai mare tariful creste cu un 1,65 lei/kg

Alte detalii

– comanda ajunge in maxim 5 zile lucratoare; – acesta durata este valabila atat pentru Bucuresti cat si pentru celelalte localitati; – in cazul in care comanda nu a ajuns in maxim 5 zile lucratoare, contacteaza-ne pe email office@pobsoft.ro.

Detalii despre plata

Pentru comenzi ce depasesc 1000 RON, este necesar sa fie virat in contul societatii noastre 50% din valoarea facturii. Contul nostru este deschis la: – ING BANK Plata la livrare la primirea coletului de la partenerii nostrii, respectiv curierul companiei URGENT CURIER, DPD, FAN COURIER sau RAMBURS, la OFICIUL POSTAL de care apartineti.