fbpx

Program Gestiune Florarie | Soft florarie | POB Soft Retail

Florarie – The Secret Garden™

  • Totul a inceput cu o curiozitate, o provocare si o oportunitate. Apoi a evoluat prin perseverenta, aprofundare si perfectionare – o evolutie continua, plina de provocari si satisfactii.
  • Astazi, reprezentam un atelier de design floral profesional, specializat in realizarea de aranjamente florale specifice evenimentelor, precum: lumanari nunta – cununie, lumanari de botez, buchete de mireasa, aranjamente de masa, decoruri florale pentru salile de evenimente.
  • Floraria The Secret Garden este astazi un Flower Shop autentic, cu prezenta puternica in mediul online, dar si un spectaculos magazin de prezentare in care clientii nostri pot gasi in orice moment o gama de flori la fir foarte variata (atat clasice cat si specialitati), cosuri cu flori si aranjamente florale fresh, dar si o mare varietate de plante in ghiveci.

Pentru a usura munca angajatilor, administratorul a luat decizia sa instaleze programul de gestiune POB Soft Retail. 

POB Solft Retail este un program ce simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar cel mai important tine stocul sub control.
 Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT. 

Pentru mai multe detalii nu ezita să ne contactezi

Distribuie această postare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
POB Soft by Mihai Mandu

POB Soft by Mihai Mandu

Sunt Mihai Mandu, producător și dezvoltator de programe de gestiune, vânzare și contabilitate primară.
Din 2014 am ajutat peste 600 firme să-și îmbunătățească procesele din cadrul societății

Vezi mai mulți clienți

Open chat
Salut,
hai sa discoutam un pic despre afacerea ta si cum te putem ajuta