sistem-erp-pob-soft-retail

Sistem ERP – POB Soft Retail

Siste ERP (Enterprise Resource Planning) POB Soft Retail este un sistem software utilizat in gestionarea proceselor unei magazin. Rolul sistemului ERP este de a usura procesul de gestiune, monitorizare, control si vanzare din cadrul unei firme, te ajuta sa gestionezi toate procesele care contribuie la cresterea afacerii.

O aplicatie ERP utilizeaza o singura baza de date la nivelul intregii companii si cuprinde mai multe aplicatii (numite module) destinate proceselor specifice fiecarui departament: POB Retail pentru vanzare, POB Backoffice pentru administrare si POB Server pentru siguranta. Aplicatia POB Soft Retail inglobeaza intr-un mod integrat module care simplifica munca managerilor si a angajatilor, elimina erorile la operarea pe casa de marcat, elimina zecile de minute petrecute pentru receptia facturilor, dar cel mai important tine stocul sub control. Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire in domeniul comertului si IT.

Implementarea unui sistem ERP nu se rezuma doar la a cumpara un sistem informatic. Un software ERP este folosit pentru a standardiza modul in care se proceseaza si se pastreaza informatiile, ceea ce obliga compania sa adopte cele mai bune practici din industria in care activeaza.
Software-ul ERP POB Soft Retail este o componenta vitala a unui magazin, este practic coloana vertebrala pe care se sprijina intreaga activitate a acestuia. Acest sistem este responsabil de stocarea informatiilor si de accesarea ei in timp real. Este sistemul care asigura derularea proceselor interne si tranzitia informatiilor de la un departament la altul intr-un mod optim, fara erori umane sau erori datorate folosirii mai multor instrumente software neintegrate.

Cumpara acum Solutia ERP – POB Soft Reatail