Program Gestiune Stocuri

POB Soft Retail & RoMotors

program-gestiune-stocuri-romotors-poza3

Programul de gestiune stocuri si de vanare POB Soft Retail se bucura de un success din ce in ce mai mare pe piata din Romania.

Vechile programe de gestiune programate in DOS cu interfete grafice neprietenoase, greu de utilizat sunt inlocuite acum cu programe simple, rapide cu interfete grafice intuitive.

Recent instalat in magazinele RoMotors, programul de gestiune stocuri POB Soft Retail a inlocuit vechiul program, bucurandu-se de aprecierea operatorilor.

Galerie Foto

RoMotors detine 1 depozit engross si 2 magazine de tip Market in care comercializeaza produse alimentare: bauturi, dulciuri, conserve dar si nealimentare: detergenti, cosmetic etc. Produsele sunt comercializate la preturi avantajoase, politica comerciala fiind aceea de a pune un adaos mic la produse si de a castiga prin rulaj. Din aceasta cauza este foarte important stocul, monitorizarea corecta a acestuia.

POB Soft Retail – Informatii

Programul POB Soft Retail pune la dispozitia utilizatorilor 2 rapoarte rapide pentru monitorizarea stocului:

  1. Fisa Stoc

Stocul in programul de gestiune POB Soft Retail este monitorizat in timp real. Cum un produs a fost adaugat pe un bon fiscal sau receptionat, stocul este automat actualizat de catre sistem.

Stocul poate fi vizualizat in 3 moduri: cantitativ, valoric la pret de achizitie, valoric la pret de vanzare.

Stocul poate fi vizualizat aplicand o serie de filtre, pe gesiune, grupa sau subgrupa, pe un produs

2. Traseul produsului sau Fisa de magazie

In cazul in care dupa analiza stocului de la primul punct, avem ceva neclaritati, POB Soft Retail pune la dispozitia utilizatorului un raport „Fisa de magazie” sau cunoscut si sub denumirea de traseul produsului.

In acest raport avem pozibilitatea sa urmarim ce s-a intamplat cu produsul nostru de cand a fost adaugat si pana acum. Toate documentele ce au modificat stocul vor fi afisate intr-un raport

Pentru mai multe detalii despre POB Soft accesati pagina program gestiune magazin