Eveniment Targul de case de marcat si solutii informatice de gestiune Sinaia 2016

Acest sfârșit de saptamana a fost unul plin de noutate si provocări pentru noi, POB Soft. Mulțumim Patronatului Caselor de Marcat in calitatea sa de organizator si tuturor sponsorilor si susținătorilor evenimentului!

Oportunitatea oferită de a ne alătura si a ne face părtași acestei experiențe si mari familii ne-a ajutat nespus in demersul nostru de a creste si de a ne dezvolta prin prisma feedback-urilor culese si colaborărilor deschise.

Am avut parte de o prima participare bogata, in care am cunoscut oameni valoroși, multi potențiali parteneri de afaceri, unde am ascultat cu interes tot ce aceștia au avut de împărtășit despre nevoile clienților finali si in care le-am povestit cu pasiune despre programul si planurile noastre.

 

Putem spune cu siguranta ca principalul nostru obiectiv a fost atins; ne-am marit rețeaua de cunoștințe si parteneri de afaceri iar alături de ei ne simțim mai puternici, adevărați câștigători. Acum vizibilitatea noastra in piata a crescut si credem cu putere ca ne vom extinde in din ce in ce mai multe județe, lucru care ne umple de energie si forta de munca.

 

In putine cuvinte, pentru echipa POB Soft aceste câteva zile au fost un vis împlinit!

 

Suntem nerăbdători deja pentru evenimentul anului viitor unde speram ca toti participanții isi vor păstra energia de care au dat din plin dovada in timpul festivității de inchidere cu tematica Havana. Ceasul 12 al nopții ne-a adus drept surpriza noile modele aprobate de ANAF pentru casele de marcat, dar e adevarat ca intr-o forma mai colorata si dulce îmbrăcată in martipan. Cele mai delicioase case pe care le-am gustat vreodata!

Am înregistrat si dovezile video pentru curioși si le puteți vedea aici: