fbpx

Greșeala numărul 1 pe care să nu o faci, după ce ai instalat un sistem de gestiune

Știi care e greșeala pe care nu vrei să o faci după ce-ți pui sistem de gestiune? E ceva simplu, dar super important, și vrem să te ajutăm să o eviți. Avem un video scurt, unde Mihai îți arată ce și cum. E de mare ajutor, promitem!

Astăzi am un subiect fierbinte pentru oricine folosește un sistem de gestiune pentru afacerea sa. Am auzit și văzut multe, dar există o greșeală pe care o văd repetându-se și care poate avea consecințe mari. Noroc că suntem aici să vorbim despre ea și să vă oferim soluția perfectă.

Greșeala care te poate costa mult

Când instalezi un sistem de gestiune, ești pe calea cea bună. Dar, aici intervine partea critică: să nu uiți niciodată să-ți salvezi baza de date. Pare simplu, dar uimitor de mulți oameni uită sau neglijează acest pas esențial. Și, sincer, e ultimul lucru pe care ai vrea să-l ignori.

De ce e atât de important?

Mihai, un expert care a ajutat sute de companii, împărtășește în videoclipul nostru un caz recent. Un client a avut probleme mari după câteva pene de curent, pierzând accesul la datele vitale pentru afacerea sa. E un scenariu pe care nimeni nu și-l dorește, dar, din fericire, există modalități de a preveni astfel de incidente.

Soluția e mai simplă decât crezi

În videoclipul nostru, vei vedea exact de ce este crucial să ai un backup al bazei de date și cum poți face asta simplu și rapid. Fie că alegi să o faci manual sau automat, prin serviciul nostru de cloud, protejarea datelor tale nu trebuie să fie o corvoadă.

Cum te ajutăm noi

Noi oferim un serviciu de backup în cloud ușor de folosit, care îți salvează automat baza de date, fără bătăi de cap pentru tine. Este sigur, eficient și îți oferă liniștea că, indiferent ce se întâmplă, afacerea ta este protejată.

Nu lăsa să fie prea târziu

Vrei să afli mai multe despre cum să eviți această greșeală și să îți protejezi afacerea? Uită-te la videoclipul nostru aici. E plin de informații utile care te pot salva de multe probleme. Să ai datele în siguranță este fundamental pentru orice afacere. Nu aștepta să înveți asta pe pielea ta. Fă un pas acum pentru a te asigura că afacerea ta este protejată.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pentru mai multe detalii nu ezita să ne contactezi

Distribuie această postare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
POB Soft by Mihai Mandu

POB Soft by Mihai Mandu

Sunt Mihai Mandu, producător și dezvoltator de programe de gestiune, vânzare și contabilitate primară.
Din 2014 am ajutat peste 600 firme să-și îmbunătățească procesele din cadrul societății

Vezi mai mulți clienți