fbpx

Program gestiune contabilitate

Descoperă cum Pob Soft Retail, program gestiune contabilitate, a ajutat afacerea clientului PetShop Purrfect Vet. De la o gestiune tradițională cu casa de marcat la un sistem avansat de gestiune, acest program simplu și eficient le-a adus beneficii semnificative.

  1. Vânzarea
  2. Recepția de marfă 
  3. Controlul stocurilor
  4. Documentele de ieșire 
  5. Rapoartele

1. Vânzarea

Procesul de vânzare a fost îmbunătățit semnificativ. Angajații pot genera bonurile fiscale rapid și ușor, prin simpla scanare a produselor, fără a mai fi nevoie să introducă manual codurile pe casa de marcat. Timpul a fost economisit, iar erorile umane au fost reduse.

2. Recepția de marfă

Procesul gestionării recepției de marfă a fost simplificat. Angajații pot înregistra ușor intrările de marfă și pot genera nota de recepție pentru o evidență exactă a materialelor primite. Astfel a fost eliminată înregistrarea manuală iar riscul de erori a fost redus.

3. Controlul stocurilor

Angajații de la PetShop Purrfect Vet au un control precis asupra stocului de marfă pentru că acesta poate fi verificat în timp real. Odată ce recepția de marfă este înregistrată, stocul produselor respective este actualizat automat, iar la fiecare vânzare, stocul se ajustează corespunzător.

4. Documentele de ieșire

Munca a fost ușurată, iar generarea documentelor de ieșire este mult mai rapidă. Facturile, avizele și bonurile de consum pot fi create rapid și precis cu ajutorul Pob Soft Retail, program gestiune și contabilitate.

5. Rapoartele

Programul generează rapoarte esențiale pentru luarea deciziilor în contabilitate și gestiune. Aceste rapoarte furnizează informații valoroase despre vânzări, stocuri, prețuri și solduri, facilitând astfel o administrare eficientă a magazinului PetShop.

POB Soft Retail, program gestiune și contabilitate aduce avantaje multiple pentru PetShop Purrfect Vet. Generarea etichetelor și codurilor de bare facilitează scanarea rapidă a produselor, urmărirea eficientă a stocului și organizarea în magazin. Implementarea acestui program aduce eficiență în vânzări, gestionarea stocurilor, automatizarea documentelor și generarea de rapoarte utile. Alegerea unui program de contabilitate specializat este esențială pentru o gestionare eficientă și optimizată a afacerii.
Multumim Purrfect Vet pentru alegerea facută!

Daca esti interesat sa iti instalezi un astfel de sistem de gestiune, te invitam sa ne contactezi si sa discutam impreuna despre cum putem sa iti satisfacem nevoile.

Nu mai astepta! Contacteaza-ne astazi si asigura-ti succesul afacerii tale cu ajutorul unui soft de contabilitate si gestiune modern si performant!

POB Soft Retail

este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip:

datorita functiilor specifice interfată simplă de vânzare, recepție marfă, controlul stocului, generare etichete preț, rapoarte specifice

Pentru mai multe detalii nu ezita să ne contactezi

Distribuie această postare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
POB Soft by Mihai Mandu

POB Soft by Mihai Mandu

Sunt Mihai Mandu, producător și dezvoltator de programe de gestiune, vânzare și contabilitate primară.
Din 2014 am ajutat peste 600 firme să-și îmbunătățească procesele din cadrul societății

Vezi mai mulți clienți