fbpx

Program de gestiune cofetarie

POB Soft Bakery este un program de gestiune cofetarie, care aduce numeroase beneficii cofetăriei Anes. Cu ajutorul acestui program, cofetăria a automatizat peste 90% din procesele de gestionare a afacerii, vânzare și contabilitate primara. Astfel, au obținut un control sporit asupra activității și au economisit timp și efort.

Beneficiul 1

Interfața de vânzare simplă și intuitivă a programului permite angajaților să o învețe rapid, în doar 5 minute. Aceasta facilitează procesul de preluare a comenzilor și emiterea bonurilor de comandă.

Beneficiul 2

Programul de gestiune cofetărie POB Soft Bakery permite și gestionarea rețetelor, generându-se automat raportul de producție și bonul de consum.

Beneficiul 3

Programul facilitează și recepția mărfii și emite NIR-uri. Astfel, cofetăria poate primi simultan facturi cu cote separate de TVA pentru diverse produse, cum ar fi marfa, materia primă și consumabilele. La tipărirea documentului NIR, acestea vor fi evidentiate separat, facilitând gestionarea eficientă a achizițiilor.

Beneficiul 4

Interfața de gestiune a programului emite diverse documente, precum bonuri fiscale, facturi, avize și note de transfer. Aceasta permite personalizarea documentelor, inclusiv adăugarea logo-ului cofetăriei.

Beneficiul 5

Un alt beneficiu important este gestionarea simplă a furnizorilor și clienților. Programul permite preluarea automată a datelor furnizorilor și configurarea acestora în sistem. Astfel, cofetăria Anes poate avea o evidență precisă și ușor de gestionat a relațiilor cu furnizorii și clienții, indiferent dacă sunt persoane fizice sau juridice.

Beneficiul 6

Evidența stocului și inventarul sunt gestionate în timp real de către program. Astfel, cofetăria Anes are mereu informații actualizate despre disponibilitatea produselor, eliminând necesitatea unei actualizări manuale între interfața de vânzare și cea de gestiune. Inventarul poate fi realizat în timp real, fără a fi nevoie de închiderea magazinului.

Beneficiul 7

POB Soft Bakery, program gestiune cofetarie permite exportul datelor către programul de contabilitate Saga Soft și eFactura, asigurând transferul rapid și ușor al informațiilor financiare.

Beneficiul 8

Programul oferă o gamă variată de rapoarte utile pentru cofetăria Anes, inclusiv registru de casă, registru de gestiune zilnică, necesar de marfă, raport de vânzări, proces verbal de modificare a prețurilor, sumar de ieșiri, fișă client, fișă furnizor, ajustări, raport de producție și centralizator de comenzi. Aceste rapoarte contribuie la monitorizarea și analiza eficientă a activității cofetăriei.

În concluzie, utilizarea programului de gestiune cofetărie POB Soft Bakery a adus cofetăriei Anes numeroase beneficii, inclusiv organizarea eficientă a produselor, gestionarea simplă a rețetelor, emiterea ușoară a documentelor, evidența precisă a stocurilor. Aceste avantaje au contribuit la creșterea eficienței operaționale, îmbunătățirea serviciilor și consolidarea succesului afacerii.
Multumim cofetăriei Anes pentru alegerea facută!

Daca esti interesat sa iti instalezi un astfel de sistem de gestiune, te invitam sa ne contactezi si sa discutam impreuna despre cum putem sa iti satisfacem nevoile.

Nu mai astepta! Contacteaza-ne astazi si asigura-ti succesul afacerii tale cu ajutorul unui soft de contabilitate si gestiune modern si performant!

gestiune-cofetarie-brutarie-img-home

POB Soft Bakery

este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip:

datorita functiilor specifice raport producție , preluare comezi, vanzare optimizata

Pentru mai multe detalii nu ezita să ne contactezi

Distribuie această postare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
POB Soft by Mihai Mandu

POB Soft by Mihai Mandu

Sunt Mihai Mandu, producător și dezvoltator de programe de gestiune, vânzare și contabilitate primară.
Din 2014 am ajutat peste 600 firme să-și îmbunătățească procesele din cadrul societății

Vezi mai mulți clienți