fbpx

Program contabilitate materiale constructii

Pentru a imbunătăți procesele din cadrul societații, Vanex a luat decizia să instaleze POB Soft Retail, program contabilitate materiale constructii.

Vom explora pe rând modul în care acest program contribuie la îmbunătățirea următoarelor procese:

  1. Vânzarea
  2. Recepția de marfă 
  3. Controlul stocurilor
  4. Documentele de ieșire 
  5. Rapoartele

1. Vânzarea

Angajații pot genera bonurile fiscale într-un timp record pentru că nu mai sunt nevoiți să introducă manual codurile produselor pe casa de marcat, ci pot scana produsele rapid și ușor, astfel timpul a fost economisit, iar erorile umane reduse. Implementarea POB Soft Retail, program contabilitate materiale constructii, a ușurat procesul de vânzare pentru Vanex.

2. Recepția de marfă

Procesul gestionării recepției de marfă a fost simplificat. Angajații pot înregistra cu ușurință intrările de marfă și pot genera nota de recepție pentru a avea o evidență precisă a materialelor primite. Astfel a fost eliminată nevoia de înregistrare manuală și a fost redus riscul de erori.

3. Controlul stocurilor

Angajații pot monitoriza stocurile în timp real. Când este facută recepția de marfă, stocul pe produsele respective crește, iar în momentul în care este facută o vânzare, stocul pe produsele respective scade. POB Soft Retail, oferă un control precis al stocului de materiale de construcții pentru Vanex.

4. Documentele de ieșire

Fie că este vorba despre facturi, avize sau bonuri de consum, toate aceste documente pot fi create rapid și precis, astfel a fost redus timpul necesar. Angajații nu mai trebuie să le întocmească manual, ci pot genera documentele cu doar câteva click-uri. Programul a simplificat și automatizat generarea documentelor de ieșire.

5. Rapoartele

Programul POB Soft Retail emite rapoarte utile pentru luarea deciziilor în ceea ce privește contabilitatea și gestiunea. Aceste rapoarte includ informații despre vânzări, stocuri, prețuri și solduri, facilitând astfel administrarea eficientă a afacerii Vanex.

Un alt avantaj pentru societate este capacitatea de a genera etichete și coduri de bare pentru produse cu ajutorul programului POB Soft Retail. Acest lucru permite scanarea rapidă a produselor, ajută la urmărirea stocului în mod eficient și facilitează gestionarea și organizarea produselor în magazin.

In concluzie implementarea POB Soft Retail, program contabilitate materiale constructii, a adus multiple beneficii companiei Vanex. De la vânzări mai eficiente și gestionarea simplificată a stocurilor, până la automatizarea documentelor și generarea de rapoarte utile, acest program a adus eficiență în afacere. Un program de contabilitate specializat este o alegere bună pentru companiile din industria materialelor de construcții, ajutând la o gestionare mai eficientă și optimizată a afacerii.

Daca esti interesat sa iti instalezi un astfel de sistem de gestiune, te invitam sa ne contactezi si sa discutam impreuna despre cum putem sa iti satisfacem nevoile.

Nu mai astepta! Contacteaza-ne astazi si asigura-ti succesul afacerii tale cu ajutorul unui soft de contabilitate si gestiune modern si performant!

POB Soft Retail

este solutia ideala pentru gestionarea afacerilor de tip:

datorita functiilor specifice interfată simplă de vânzare, recepție marfă, controlul stocului, generare etichete preț, rapoarte specifice

Pentru mai multe detalii nu ezita să ne contactezi

Distribuie această postare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
POB Soft by Mihai Mandu

POB Soft by Mihai Mandu

Sunt Mihai Mandu, producător și dezvoltator de programe de gestiune, vânzare și contabilitate primară.
Din 2014 am ajutat peste 600 firme să-și îmbunătățească procesele din cadrul societății

Vezi mai mulți clienți