Adauga Rapid Produsele PROGRAM GESTIUNE MAGAZIN POB Soft Retail®

Incepand cu versiunea 1.4.0 programul de gestiune si de vanzare prin scanarea codurilor de bare POB Soft Retail lanseaza cea mai rapida metoda de adaugare a produselor in programul de gestiune si vanzare.

In majoritatea programelor de gestiune si de vanzare, adaugarea produselor in stoc se face dupa cum urmeaza:

  • Se scaneaza produsul;
  • Se completeaza numele;
  • Se completeaza UM;
  • Se completeaza TVA-ul produsului;
  • Se completeaza pretul de vanzare si eventual pretul de achizitie;
  • Se completeaza incadrarea produsului intro-o gestiune, grupa, subgrupa;

Acest lucru nu este complicat de factut pentru un produs. Partea complicata apare acolo cand in magazin avem cateva mii de produse.

Din experienta cunoastem faptul ca in 8 ore de munca (daca facem doar lucrul acesta) se pot introduce intre 400 – 500 de produse, ceea ce inseamna ca la un magazin mediu care are in gestiune 6000 de produse va fi nevoie de 2, 3 saptamani si de un om special pentru a le introduce in programul de gestiune.

program gestiune magazin pob soft retail si madmarket poza 4

Incepand cu versiunea 1.4.0 POB Soft retail pune la dispozitia clientilor sai un asistent online care ne ajuta sa introducem rapid produsele.

Astfel scanam produsul, daca acesta nu este deja in baza de date a clientului, produsul va fi cautat online intr-o baza cu peste 50000 de produse si intr-o secunda, asistentul online va intoarce denumirea produsului scanat, pretul de achizitie, pretul de vanzare, gestiunea, grupa, um, tva-ul produsuli. De aici avem posibilitatea sa modificam daca dorim aceste caracteristici inainte de introducerea in gestiune sau pur si simplu sa dam ok pentru adaugarea lui.

Cumpara acum

Solutii software

producator: POINT OF BUSINESS SOFTWARE

Producator POB Soft ofera catre distributie/utilizare solutii software.
Solutiile software usureaza procesul de gestiune, monitorizare, control si vanzare din cadrul unei firme, te ajuta sa gestionezi toate procesele care contribuie la cresterea afacerii.
In functie de tipul afacerii POB Soft ofera functionalitatile de care are nevoie un soft magazin sau un soft restaurant.

Afla mai multe detalii despre prograul de gestiune stocuri si avantajele folosirii solutiei POB Soft